VIOS Mind

VIOS Mind Αποδείξεις

Έκδοση για αποστολή ηλεκτρονικών αποδείξεων και τιμολογίων στη πλατφόρμα myDATA, αυτόματα ή με ένα κλικ.
Απευθείας πρόσβαση και αποστολή από όπου κι αν είστε, μέσω κινητού- tablet - υπολογιστή, 24x7.

BENEFITS

Τι κερδίζετε

Οικονομία χρόνου

Αποστολή αποδείξεων και τιμολογίων στην ΑΑΔΕ αυτόματα ή με ένα κλικ, μοναδικός αριθμός καταχώρησης ασθενή (Μ.Α.Ρ.Κ), ειδικό περιβάλλον για την είσοδο του λογιστή , αποστολή αποδείξεων στον πελάτη με email. Αφιερώστε το χρόνο σας εκεί που πραγματικά χρειάζεται.

Ευκολία

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τα παραστατικά είναι αποθηκευμένες ώστε να μη χρειάζεται να τις πληκτρολογήσετε εκ νέου. Ευκολία εξαγωγής στοιχείων από τον ιατρό ή το λογιστή, δυνατότητα ακύρωσης παραστατικών. Απολαύστε την διαδικασία.

Έλεγχο οικονομικών

Ταμείο ημέρας, ημερολόγιο αποδείξεων, βιβλίο επίσκεψης κα. Αποκτήστε μια εικόνα των οικονομικών του ιατρείου σας ανά πάσα στιγμή.

Μείωση κόστους

Εξοικονόμηση χρημάτων σε γραφική ύλη, χαρτί εκτύπωσης, αναλώσιμα εκτυπωτή και courier. Διαχειριστείτε έξυπνα τα κόστη του ιατρείου σας.

Δείτε πώς το λογισμικό VIOS Mind Αποδείξεις μπορεί να εξυπηρετήσει τις δικές σας ανάγκες.

Features

Αποκτήστε κεντρικό έλεγχο 24x7

Μητρώο ασθενών

Στοιχεία επικοινωνίας και ασφάλειας

Βιβλίο επίσκεψης

Πίνακας ραντεβού ημέρας που κόπηκαν αποδείξεις

Ταμείο
ημέρας

Συγκεντρωτικός πίνακας ταμείου ημέρας

Ημερολόγιο αποδείξεων

Συγκεντρωτικός πίνακας αποδείξεων ημέρας

Μητρώο ασθενών

Στοιχεία επικοινωνίας και ασφάλειας

Βιβλίο επίσκεψης

Πίνακας ραντεβού ημέρας που κόπηκαν αποδείξεις

Ταμείο ημέρας

Συγκεντρωτικός πίνακας ταμείου ημέρας

Ημερολόγιο αποδείξεων

Συγκεντρωτικός πίνακας αποδείξεων ημέρας

Έκδοση αποδείξεων

Απόδειξη λιανικής προς τον ασθενή (έκδοση στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο), δυνατότητα εκτύπωσης

Έκδοση τιμολογίων

Απόδειξη χονδρικής προς το νοσοκομείο, δυνατότητα έκδοσης παραστατικού εκτύπωσης

Ακύρωση τιμολογίων

Δυνατότητα ακύρωσης τιμολογίων (σε παραστατικά που έχουν σταλεί στην ΑΑΔΕ εντός της ίδιας ημέρας)

ΑΑΔΕ - Μαζική αποστολή

Εποπτεία όλων των παραστατικών που δεν έχουν σταλεί στην ΑΑΔΕ, μαζική αποστολή αυτών

Screenshots

Διαχείριση ηλεκτρικών παραστατικών

FAQ

Μας ρωτάτε συχνά

Απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς, ανεξαρτήτως ειδικότητας, που τηρούν λογιστικά αρχεία και βάσει νόμου  4174/2013, απόφαση Α.1138/2020, πρέπει να διαβιβάζουν ηλεκτρονικά τα δεδομένα των λογιστικών στοιχείων που εκδίδουν για την τεκμηρίωση των συναλλαγών τους.

Το VIOS Mind Αποδείξεις απευθύνεται σε ιατρούς που θέλουν ένα απλό λογισμικό για την ψηφιοποίηση βασικών στοιχείων του μητρώου ασθενών και την ψηφιακή έκδοση των αποδείξεων και τιμολογίων. Το λογισμικό VIOS Mind Αποδείξεις είναι συνδεδεμένο με το myDATA, την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και προσφέρει αυτόματη αποστολή αποδείξεων και τιμολογίων ιατρών.

Το VIOS Mind Ιατρείο απευθύνεται σε ιατρούς που θέλουν την ολοκληρωμένη λύση για την οργάνωση των διαδικασιών ιδιωτικού ιατρείου τους (ένα σύγχρονο ιατρικό φάκελο, ηλεκτρονικά παραστατικά με δυνατότητα αποστολής τους στην ΑΑΔΕ, και σύγχρονο σύστημα διαχείρισης ραντεβού). Μάθετε περισσότερα

Το VIOS Mind Αποδείξεις είναι κατάλληλο για κάθε ιατρείο. Είναι εύκολο στην εκμάθηση και εύχρηστο στην καθημερινή λειτουργία. Για το μέγιστο αποτέλεσμα σας προτείνουμε να γνωρίσετε το VIOS Mind Ιατρείο.

Το VIOS Mind Αποδείξεις δουλεύει ανεξάρτητα από το σύστημα που χρησιμοποιείται για την διαχείριση του ιατρείου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9948210 για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Χρειαζόμαστε μόνο το σύνολο των δεδομένων σας σε μορφή csv (σε αρχείο excel) το οποίο μεταφέρουμε στην πλατφόρμα του VIOS Mind Αποδείξεις ώστε να είναι δυνατή η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του ιατρείου σας.

Είμαστε δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα. Φροντίζουμε για τη σωστή και ολοκληρωμένη ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, προσφέρουμε εκπαίδευση, συντήρηση και συμβουλευτική υποστήριξη. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9948210 για να σας λύσουμε οτιδήποτε απορίες έχετε.

Το λογισμικό μας προσφέρεται με συνδρομητική χρέωση ανά μήνα. Η σύμβαση είναι ετήσια και ανανεώνεται ανά έτος με την ολοκλήρωσή της. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9948210  για να σας λύσουμε οτιδήποτε απορίες έχετε.

Το VIOS Mind Αποδείξεις είναι πολύ εύκολο στη χρήση και με τη συμβολή από το Help Desk της εταιρείας μας ένας χρήστης μπορεί να μάθει γρήγορα το λογισμικό.

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση του λογισμικού καθώς είναι Cloud based, η ενεργοποίηση πραγματοποιείται από τεχνικούς μας με την υπογραφή της αίτησης και υπογραφή της σύμβασης.

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι σταθερή πρόσβαση στο internet και έναν Browser (Google Chrome, Opera, Firefox κα) καθώς το λογισμικό λειτουργεί στο cloud.

Με το VIOS Mind Αποδείξεις έχετε τη διασύνδεση με το myData με επιλογή δικης σας: On Line αποστολή ή στο τέλος του Μήνα, επομένως μπορείτε να έχετε άμεση ηλεκτρονική έκδοση αποδείξεων και αποστολή τους στην ΑΑΔΕ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9948210 για να σας στείλουμε την προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και να λύσουμε οτιδήποτε απορίες έχετε.

Στους υποψήφιους πελάτες προσφέρουμε μια demo παρουσίαση διάρκειας 30 λεπτών. Κλείστε το demo εδώ.

Επιθυμείτε να αποκτήσετε το λογισμικό VIOS Mind Αποδείξεις;